Здравейте от няколко дни имам проблем с включването на втора предавка. При вдигане на повече от 3000 оборота на пурва, втора ми стърже. И при връщане от трета кум втора също стърже, проблема ми е само при втора, дали има вероятност проблема да НЕ е в самата скоростна кутия. Ако някой помогне ще съм много благодарен.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем при включване на втора предавка
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Mclaud Покажи съобщениеЗдравейте от няколко дни имам проблем с включването на втора предавка. При вдигане на повече от 3000 оборота на пурва, втора ми стърже. И при връщане от трета кум втора също стърже, проблема ми е само при втора, дали има вероятност проблема да НЕ е в самата скоростна кутия. Ако някой помогне ще съм много благодарен.Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеПроблема е вътре в кутията,най-вероятно синхронизаторALFA ROMEO 145 1.6 16V TS
Comment
-
Първоначално публикувано от Mclaud Покажи съобщениеА можеш ли да ми кажеш колко горе-долу ще ми струва ремонта?
Мерси за бързия отговор166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
и аз имам същия проблем обаче го прави само понякога друг път си е добре бях сменял помпа на съединителя долната и се оправи след това пак започна да прави така и ми казаха че може би и в горната помпа има проблем, но сега си е добре-------------------------------
ALFA ROMEO 146 1.8 Twin Spark with head from QV -EX
ALFA ROMEO 159 1.9 JTDm 16V , 150+++
Comment
-
Първоначално публикувано от bobi_kz Покажи съобщениеи аз имам същия проблем обаче го прави само понякога друг път си е добре бях сменял помпа на съединителя долната и се оправи след това пак започна да прави така и ми казаха че може би и в горната помпа има проблем, но сега си е добреFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
Comment